Zakelijke automatisering

Van Geijn Computer Services is sinds 6 jaar sterk actief op de zakelijk markt als het gaat om automatisering. In de loop der jaren ondersteunen wij een breed scala aan zakelijke klanten van eenmanszaken tot MKB organisaties in allerlei verschillende soorten branches.

Wij als automatiseerder zijn tevens leverancier van ICT product- en diensten. Wij willen uw organisatie stabiel laten meedraaien met de toekomst en u op de hoogte houden van alle ICT innovaties welke wellicht een uitkomst bieden in het nog efficiënter maken van uw werkomgeving.

Hierbij kunt u ook denken aan VoIP, netwerkbeheer, ICT beheer, camera beveiliging, Cloud oplossingen, mail hosting en bijvoorbeeld duurzaamheid. Maar ook voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie van allerlei apparaten waarvan uw organisatie wellicht gebruik van maakt.

De kwaliteit van onze diensten en producten staan bij ons hoog in het vaandel en persoonlijk contact maakt een belangrijk onderdeel uit van onze communicatie.

Onze doelstelling is om u één betrouwbare plek aan te bieden waar u of uw bedrijf met alle vraagstukken gericht op ICT terecht kunnen voor eerlijk en deskundig advies.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze zakelijke website of bellen met ons zakelijke nummer: 0313-450450