Nieuws

https://tweakers.net/nieuws
https://webwereld.nl/laatste/
 • Samsung Galaxy Z Flip, S20(+) en S20 Ultra Hands-on

  Samsung nodigde ons uit op de drie allernieuwste smartphones van dichtbij te bekijken. Daar maakten wij dankbaar gebruik van en wij delen onze bevindingen met je.
 • Hands-on: Synology Virtual Machine Manager

  Dat je NAS tegenwoordig voor veel meer dan alleen het opslaan van bestanden kan worden gebruikt is inmiddels bekend, maar wist je ook dat je er virtuele machines mee kan beheren? Wij leggen je uit hoe.
 • Wat je moet weten over FIDO-sleutels

  Dankzij de FIDO2-standaard is het mogelijk om zonder wachtwoord toch veilig in te loggen bij diverse online diensten. Onder meer Microsoft en Google bieden hier al opties voor. Dit jaar volgen er waarschijnlijk meer organisaties die dit aanbieden.
 • Zo gebruik je je iPhone zonder Apple ID

  Tegenwoordig moet je voor zo’n beetje alles wat je online wilt doen een account aanmaken, zelfs als je niet van plan bent online te werken of als je gewoon geen zin hebt om je gegevens te delen met de fabrikant. Wij laten je vandaag zien hoe je dat voor elkaar krijgt met je iPhone of iPad.
 • Groot lek in Internet Explorer wordt al misbruikt in het wild

  Er is een nieuwe zero-day-kwetsbaarheid ontdekt in Microsoft Internet Explorer. Het nieuwe lek wordt al misbruikt en een beveiligingsupdate is nog niet beschikbaar.
 • Zo installeer je Chrome-extensies in de nieuwe Edge

  De nieuwe versie van Edge is gebouwd met code van het Chromium-project, maar in de standaardconfiguratie worden extensies uitsluitend geïnstalleerd via de Microsoft Store. Dat is gelukkig vrij eenvoudig aan te passen.
https://www.nu.nl/tech
http://www.iculture.nl/