Nieuws

https://tweakers.net/nieuws
https://webwereld.nl/laatste/
 • Grote schoonmaak: maak je oude laptop weer als nieuw

  Een laptop die al een paar jaar dienst doet, wordt door vuil en stof niet alleen lelijker, maar ook sneller warm van binnen en trager. We kijken in deze gids naar hoe je je oude beestje weer laat fonkelen.
 • AI voltooit Symfonie nr. 10 van Beethoven

  Volgend jaar is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven werd geboren en ter ere daarvan hebben AI-deskundigen en musicologen samen de nooit door hem gemaakte tiende symfonie van Beethoven geschreven.
 • Chrome 79 verwijdert gebruikersdata Android-apps

  Gebruikers liepen tegen een pijnlijke bug aan bij de komst van de nieuwe versie van Chrome: gegevens die in Android-apps werden opgeslagen, verdwenen na de update. De uitrol is nu stopgezet.
 • Motorola One Action review

  Motorola is duidelijk een nieuwe weg ingeslagen met de One-series en heeft al aardig wat toestellen in deze lijn uitgebracht, elk met een unieke functie. De One Action is ook zo’n telefoon en richt zich op de extreme sporter.
 • Oude of defecte koelkast: vervangen of repareren?

  Als je koelkast een dagje ouder wordt, is het wellicht beter voor je portemonnee én het milieu om hem te vervangen. In dit artikel behandelen we wanneer een (simpele of professionele) reparatie rendabeler is en wanneer je misschien beter een nieuwe kunt kopen.
 • Microsoft geeft Windows 10 een nieuw logo

  Microsoft werkt aan een nieuwe set iconen voor Windows 10 en bijbehorende apps. De nieuwe iconen zijn ontworpen volgens het Fluent Design en moeten het besturingssysteem een consistentere look geven.
https://www.nu.nl/tech
http://www.iculture.nl/